Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές στο Αμερικανικό Κολέγιο Pierce College. Απέκτησε το πτυχίο των Οικονομικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το D.E.A. στην Ευρωπαϊκή Οικονομία του Πανεπιστημίου Paris II Pantheon. Διπλωματούχος καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου. Ομιλεί την αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Εργάστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ως Εμπειρογνώμων επί ευρωπαϊκών θεμάτων για 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο ΥΠΕΞ, διατέλεσε στέλεχος της Μόνιμης Αντιπροσωπείας στην Ε.Ε., Εθνική Εμπειρογνώμων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γεν. Δ/νση Συντονισμού Διαρθρωτικής Πολιτικής). Στη συνέχεια υπηρέτησε στο Διπλωματικό Γραφείο του Αν. Υπουργού Εξωτερικών , στο Γραφείο του Γεν. Γραμματέα Ε.Υ. και στο γραφείο του Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνίας.

Το 2010 ορίστηκε Ειδική Γραμματέας Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων στο ΥΠΕΞ με αντικείμενο την σύνδεση του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα της χώρας με τις  διεθνείς χρηματοδοτήσεις και τους διαρθρωτικούς πόρους της Ε.Ε.

Το 2013 συνεργάστηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ως Σύμβουλος επί διεθνών και ευρωπαϊκών θεμάτων και από τον Σεπτέμβριο 2014 ορίστηκε Διευθύντρια του γραφείου του Δημάρχου Αθηναίων και Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής της Αθήνας (ΕΑΤΑ).

Κατά την διάρκεια των 36 χρόνων της επαγγελματικής της καριέρας στο Υπουργείο Εξωτερικών επικεντρώθηκε κυρίως στην χρηματοοικονομική πλευρά του ευρέως φάσματος τομέων πολιτικής που χειρίστηκε,

Συγγραφέας διαφόρων άρθρων σε περιοδικά προβληματισμού και ημερήσιο τύπο.