Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) προκηρύσσει δύο νέες θέσεις εργασίας για ερευνητές στο νεοσυσταθέν «Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αριάν Κοντέλλη».

Αναζητά έναν/μία Κύριο/α Ερευνητή/τρια μερικής απασχόλησης που θα αναλάβει Υπεύθυνος/η του Προγράμματος και έναν/μία μεταδιδακτορικό ερευνητή/τρια πλήρους απασχόλησης για συμμετοχή στο Πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά στο: [email protected]  ως τις 31 Μαΐου 2021. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

* Το ΕΛΙΑΜΕΠ ακολουθεί διαδικασίες που είναι εναρμονισμένες με τη νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ 679/2016), την οποία το προσωπικό του ΕΛΙΑΜΕΠ τηρεί αυστηρά κατά τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

** Επίσης το ΕΛΙΑΜΕΠ προάγει ίσες ευκαιρίες στις διαδικασίες πρόσληψης και αξιολόγησης του προσωπικού και δεν κάνει διακρίσεις με βάση το φύλο, τη φυλή, την εθνική καταγωγή, τις θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, ή την αναπηρία.