Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Κώστας Αποστολίδης. Σπουδαίος άνθρωπος με όλη τη σημασία που έχουν αυτές οι λέξεις. Πρωτοπόρος επιχειρηματίας που έφτιαξε μια εταιρεία στην αιχμή της τεχνολογίας επενδύοντας στην έρευνα και την καινοτομία, διαλέγοντας άξιους συνεργάτες, μια εταιρεία με ισχυρή παρουσία διεθνή και με βάση τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο ίδιος. Μια πρότυπη ελληνική πολυεθνική εταιρεία από τις σπάνιες.

Αγάπησε πολύ τον τόπο του προσφέροντας απλόχερα. Η αγάπη του για τη Δράμα ήταν μεγάλη, γενναιόδωρη αλλά συνάμα και μεταδοτική. Αγάπησε πολύ και τη μεγάλη πατρίδα την Ελλάδα. Ένας γνήσιος πατριώτης στις πράξεις κυρίως όχι στα λόγια. Γιατί στα λόγια ήταν πάντα πολύ μετρημένος ο Κώστας Αποστολίδης με μια σεμνότητα διόλου προσποιητή αλλά και ασύμμετρη με το έργο και την προσφορά του.

Ως μέλος του ΔΣ και της ευρύτερης οικογένειας του ΕΛΙΑΜΕΠ, ο Κώστας Αποστολίδης υπήρξε συμμέτοχος στη συλλογική προσπάθεια και ο μεγαλύτερος δωρητής του Ιδρύματος εδώ και χρόνια. Πίστεψε στην αποστολή του και στο έργο που επιτελεί. Και βοήθησε με τρόπο γενναιόδωρο και χωρίς καμία απολύτως διάθεση προβολής.

Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά, θα του είμαστε για πάντα ευγνώμονες. Θα μας λείψει πολύ. Ένας σπάνιος άνθρωπος που συνδύαζε το καθαρό μυαλό, την οργανωτική σκέψη και την σκληρή δουλειά με μια μεγάλη καρδιά και ταπεινότητα. Και μια αγαπημένη οικογένεια που τον στήριζε. Καλό σου ταξίδι Κώστα.