Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υπόδειξης Ελλήνων υποψηφίων για την επιλογή των υποτρόφων του προγράμματος Marshall Memorial Fellowship του German Marshall Fund of the US για το 2013.

Προκειμένου να υποδείξετε κάποιο  εξέχον ηγετικό πρόσωπο από τον χώρο σας, παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες που περιγράφονται στη συνέχεια:

  1. Μπορείτε να υποδείξετε μόνο ένα άτομο για το πρόγραμμα. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφίων λήγει την  Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.
  2. Το προτεινόμενο από εσάς άτομο θα πρέπει να πληροί τα γενικά κριτήρια  επιλεξιμότητας. Κυρίως, παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι η ηλικία του κυμαίνεται μεταξύ 28 και 40 ετών, είναι Έλληνας/ίδα πολίτης, είναι διαθέσιμος/η να ταξιδέψει το 2013 για 3 εβδομάδες στις ΗΠΑ, και κατέχει ηγετική θέση στον επαγγελματικό του χώρο με δυνατότητα εξέλιξης.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βήματα υποβολής:

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα υπόδειξης υποψηφίου.
  2. Αποστείλατε ηλεκτρονικά τη φόρμα στην κα Ελισάβετ Φωκά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.

Με την παραλαβή κάθε φόρμας υπόδειξης υποψηφίου θα αποστέλλεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Το ΕΛΙΑΜΕΠ θα επικοινωνεί με κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, με οδηγίες για την υποβολή της αίτησης. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας προς το πρόγραμμα Marshall Memorial Fellowship.

Το Marshall Memorial Fellowship (MMF) είναι η ναυαρχίδα του προγράμματος διαμόρφωσης ηγεσίας του German Marshall Fund of the United States (GMF). Η υποτροφία παρέχει μια μοναδική ευκαιρία σε ηγετικές προσωπικότητες/στελέχη που (ότι σου πάει καλύτερα) βρίσκονται στο μέσο της σταδιοδρομίας τους, από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη να γνωρίσουν τις πολιτικές, τους θεσμούς, και τον πολιτισμό της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. Το GMF απονέμει πάνω από 100 υποτροφίες κάθε έτος, στους καλύτερους και ικανότερους από όλα τα επαγγέλματα, συμπεριλαμβανομένων του χώρου της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των ΜΜΕ, και των μη κυβερνητικών οργανώσεων. Από τη θεσμοθέτησή του το 1982, το πρόγραμμα ΜΜF, έχει δημιουργήσει ένα  δίκτυο αποτελούμενο από περισσότερους από 2000 υποτρόφους οι οποίοι παραμένουν ενεργοί μέσω ετησίων συνεδρίων, περιφερειακών συναντήσεων, διαδικτυακών επικοινωνιών, καθώς και με την εμπλοκή τους σε άλλους τομείς του προγράμματος GMF.  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Ελίσάβετ Φωκά, Συντονίστρια MMF για την Ελλάδα, στο 2107257122, ή [email protected]