Η Κλεοπάτρα Κιττή είναι ιδρύτρια του Mediterranean Growth Initiative (MGI), την μόνη πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων, προβλέψεων και συγκριτικής αξιολόγησης, σε πραγματικό χρόνο, για τις οικονομίες της περιοχής της Μεσογείου.

Για πάνω από 30 χρόνια, η Κλεοπάτρα υπήρξε σύμβουλος σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς, στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ για δημόσια ζητήματα παγκόσμιου βεληνεκούς, διαχείρισης κινδύνων και φήμης, είσοδο στην αγορά και εσωτερικές επενδύσεις.

Ως Πιστοποιημένη Ανεξάρτητη Διευθύντρια, INSEAD, εργάζεται για να φέρει εμπειρία και γνώση σχετικά με τη διεθνή διακυβέρνηση σε επιχειρήσεις και επενδυτές που επιδιώκουν να πετύχουν σε ανταγωνιστικές, εδραιωμένες και αναδυόμενες αγορές.

Επί του παρόντος υπηρετεί στα διοικητικά συμβούλια εταιρειών με διεθνή και περιφερειακά χαρτοφυλάκια. Στον μακροχρόνιο ρόλο της διεθνούς συμβουλευτικής επιτροπής με την International Crisis Group, έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της, σε ζώνες συγκρούσεων.