Το web portal European Western Balkans δημοσίευσε άρθρο με αφορμή την έναρξη του Civil Society & Think Tank Forum που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του Berlin Process Summit στις 14 και 15 Οκτωβρίου στα Τίρανα.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) συμμετέχει ως συνδιοργανωτής μαζί με το Open Society Foundation (OSF) και το Cooperation and Development Institute (CDI).

Φορέας υλοποίησης της δράσης του ΕΛΙΑΜΕΠ στο Civil Society and Think Tank Forum αποτελεί το Πρόγραμμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης με επικεφαλής τον Ιωάννη Αρμακόλα.

Ο κος Αρμακόλας θα μιλήσει κατά την έναρξη του Φόρουμ.

Μπορείτε να εγγραφείτε ώστε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την έναρξη του Civil Society and Think Tank Forum εδώ.

Την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 12:30 (CEST) – 13:30 (EEST) θα λάβει χώρα το πάνελ “The Politics of Enlargement: How to seize the new momentum?” το οποίο οργανώθηκε και συντονίστηκε από το ΕΛΙΑΜΕΠ. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος και Ερευνήτρια του Προγράμματος ΝΑ Ευρώπης του ΕΛΙΑΜΕΠ, Αλεξάνδρα Βουδούρη. Στο συγκεκριμένο πάνελ θα μιλήσει μεταξύ άλλων και η Ana Krstinovska, Ερευνήτρια του ΕΛΙΑΜΕΠ και Πρόεδρος του ESTIMA.

Μπορείτε να εγγραφείτε ώστε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το πάνελ “The Politics of Enlargement: How to seize the new momentum?” εδώ. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο European Western Balkans εδώ.