movact Ημερομηνία έναρξης: 16 Ιανουαρίου 2017

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικής πρακτικής, το ΕΛΙΑΜΕΠ επιθυμεί να συμπεριλάβει στην ομάδα του μια/έναν εκπαιδευόμενη/ο μερικής απασχόλησης. Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα συνεργαστεί με τη Δρ. Αγγελική Δημητριάδη στην έρευνα για το πρόγραμμα «The future of EU-Turkey Relations: Mapping Dynamics and Testing Scenarios» στο οποίο το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι υπεύθυνο για το Πακέτο Εργασίας της Μετανάστευσης (πληροφορίες προγράμματος: http://www.feuture.eu/ ).

Η θέση είναι μη-αμειβόμενη και διαθέσιμη από τα μέσα Ιανουαρίου του 2017 και για τρεις (3) έως έξι (6) μήνες με παρουσία στο γραφείο 3. Ο/η εκπαιδευόμενος/η θα κληθεί να βοηθήσει στη συλλογή πληροφοριών, δευτερογενούς υλικού, απομαγνητοφώνηση συνεντεύξεων, και συγγραφή κειμένων στα πλαίσια του έργου.

Απαιτούμενα προσόντα:

– Απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος Ελληνικού ή ξένου ΑΕΙ με αντικείμενο τις ευρωπαϊκές σπουδές ή/και διεθνείς σχέσεις. Γνώση του αντικειμένου της μετανάστευσης επιθυμητή.

– Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).

– Καλή γνώση και ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην ΕΕ.

– Άριστη γνώση Η/Υ  και άνεση στη χρήση του διαδικτύου.

– Καλή επικοινωνία, επιμέλεια και ανεπτυγμένη ικανότητα ομαδικής εργασίας.

– Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μια σύντομη επιστολή που να εξηγεί για ποιους λόγους ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θέση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , αναγράφοντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό θέσης INTERN_MIGR16