Το ετήσιο συνέδριο VIADUCT, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τον Μάρτιο 2020, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας του COVID-19, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 22-23 Οκτωβρίου 2020.

Το Τελικό Συνέδριο του VIADUCΤ (Enhancing VIsibility of the Academic DialogUe on EU-Turkey CooperaTion) διοργανώνεται από τους εταίρους TEPSA and CETEUS. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι «Γέφυρα σε Ταραγμένα Νερά: Έρευνα και Διδασκαλία για τις Ευρωτουρκικές Σχέσεις» και διοργανώνεται στο πλαίσιο του Erasmus+/Jean Monnet δικτύου VIADUCT, μέρους του οποίου είναι και το ΕΛΙΑΜΕΠ. Στόχος του ήταν να εξερευνήσει καινοτόμους τρόπους και νέες θεματολογίες για τη διδασκαλία και έρευνα των Ευρωτουρκικών Σχέσεων.

Καθώς το VIADUCT βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο της εφαρμογής του, οι εταίροι του προγράμματος και το κοινό που ενδιαφέρεται θα συναντηθούν διαδικτυακά στο Τρίτο Ετήσιο Συνέδριο VIADUCT «Γέφυρα σε Ταραγμένα Νερά».“ Διαβάστε ολόκληρό το Πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε το VIADUCT Διαδικτυακό Συνέδριο εδώ.

Ανήκετε σε κάποιο από τα Ιδρύματα της Κοινοπραξίας VIADUCT; Παρακαλώ επικοινωνήστε με τη διαχειρίστρια του προγράμματος Anke Schönlau ([email protected]) ώστε να λάβετε τον σύνδεσμο εγγραφής σας για τις εσωτερικές ομάδες εργασίας.