| Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής
 

Δημόσια Συζήτηση στη Δράμα: «Η Ελλάδα και η Ευρώπη σε έναν κόσμο που αλλάζει: Προκλήσεις και προοπτικές», 1 Απριλίου 2017

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) με την ευγενική υποστήριξη της Raycap διοργανώνει δημόσια συζήτηση με θέμα: «Η Ελλάδα και η Ευρώπη σε έναν κόσμο που αλλάζει: Προκλήσεις και προοπτικές». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας (Βεργίνας 218Α, Δράμα).

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι: Κώστας Αποστολίδης,  Ιδρυτής και Πρόεδρος του ΔΣ της Raycap, Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, Αλέξης Παπαχελάς, Διευθυντής Εφημερίδας “Η Καθημερινή” και Λουκάς Τσούκαλης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΛΙΑΜΕΠ. Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα. Δήμητρα Πατρωνίδου, Διδάκτωρ Ιστορίας της Εκπαίδευσης, Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας.

Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ερευνητικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα που λειτουργεί ως βήμα ελεύθερου διαλόγου και ως κέντρο παραγωγής και διακίνησης ιδεών.

Απαραίτητη είναι η εγγραφή εδώ ή στην κα Νίνα Παπαϊωάννου (Τ: 210 7257111, nina@eliamep.gr ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 
 
Social Media
ΕΛΙΑΜΕΠ Newsletter

Εισάγετε το email σας

 

  ELIAMEP Newsflash
Επικοινωνία

Τηλέφωνο: (+30) 2107257110
Email: eliamep@eliamep.gr
Bασ. Σοφίας 49, Αθήνα, 10676
Φόρμα Επικοινωνίας & Χάρτης »