vacanciesΤο ΕΛΙΑΜΕΠ ζητά να προσλάβει έναν Ερευνητή/τρια για ερευνητικό πρόγραμμα LOMIGRAS: «Παρακολούθηση και Διάχυση (mainstreaming) της Ένταξης των Μεταναστών στη Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα», το οποίο χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας μέσω του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ).

Η θέση είναι μερικής απασχόλησης, απαιτεί τακτική παρουσία στο γραφείο και είναι διαθέσιμη από την 1η Φεβρουαρίου 2016 και για 6 μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης.

 Απαιτούμενα προσόντα:

–          Διδακτορικό τίτλο στις πολιτικές ή κοινωνικές επιστήμες.

–          Προηγούμενη εμπειρία στην ανάλυση λόγου και διάχυση των αποτελεσμάτων έργου προς τα ΜΜΕ.

–          Εμπειρία και γνώση διάχυσης αποτελεσμάτων μέσω κοινωνικών δικτύων και συγγραφής ή προώθησης σύντομων κειμένων στα μέσα ενημέρωσης.

–          Εμπειρία στην παρακολούθηση και υποστήριξη ερευνητικού προγράμματος.

–          Άριστη γνώση υπολογιστή, λογισμικού wordpress και χρήση/αξιοποίηση πολυμέσων.

–          Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας.

 Καθήκοντα:

–          Συνεργασία με την κύρια ερευνήτρια για την προώθηση της δικτύωσης του έργου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και εφαρμογές πολυμέσων καθώς και προώθηση των αποτελεσμάτων του έργου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

–          Υποστηρικτικό ρόλο στην παρακολούθηση και υποστήριξη του έργου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα αναγράφοντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό θέσης ‘MIGR_11f.15′,  μαζί με μια επιστολή εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη ερευνητική θέση στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Προθεσμία: 4 Δεκεμβρίου 2015